Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa3.1g11kcal0.1g0.1g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 6.8g10kcal0.8g0g0.7g0g
Oliiviöljy 3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Psylliumkuitu, annos 6g2.8g1.4kcal0g0g0g2.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 25g79kcal6.6g0g5.9g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g4.3g17kcal0.9g0g1.4g0g
Aurajuusto11g36kcal2.1g0g3g0g
Mozzarella Lovilio Lidl15g51kcal3.9g0.2g3.8g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 7.4g28kcal2.1g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g524kcal33g0.6g43g4.6g
Valittu annoskoko78g262kcal16.5g0.3g21.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna39g131kcal8.3g0.2g10.8g1.2g
Arvot/100g100g335kcal21.1g0.4g27.5g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212249