NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe26g89kcal1.5g18.7g0.7g1.6g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)37g67kcal4.1g2g4.8g0g
Rypsiöljy Eldorado1.2g10kcal0g0g1.1g0g
Margariini 60%, kultarypsi 1.2g6.6kcal0g0g0.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen12g4.1kcal0.4g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g353kcal12g42.6g14.6g3.2g
Valittu annoskoko78g177kcal6g21.3g7.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna39g88kcal3g10.7g3.7g0.8g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.3g9.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212651