Tofupapukeitto

Kuullota sipulia öljyssä.

Lisää keitetyt kikherneet ja pilkotut aurinkokuivatut tomaatit ja vesi ja kasvisliemijauhe.

Anna porista aikansa.

Lisää kuutioitu tofu ja maissi.

Juuri ennen tarjoilua basilikasilppu ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Aikidohanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.7g6.4kcal0g0g0.7g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 10g13kcal0.8g1.7g0.2g0.5g
Aurinkokuivatut tomaatit, Pirkka1.2g2.2kcal0g0.1g0.2g0.1g
Maissi jyvät 16g23kcal0.4g4.1g0.4g0.6g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g13g19kcal2.2g0.2g1.1g0g
Vesi34g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g129kcal6.8g12.6g5.2g2.6g
Valittu annoskoko78g64kcal3.4g6.3g2.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna39g32kcal1.7g3.2g1.3g0.7g
Arvot/100g100g83kcal4.4g8.1g3.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213754