Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g33g179kcal0.3g0.3g19.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 22g72kcal0.4g0.7g7.6g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten20g65kcal4.6g8.8g4.1g2.1g
Canderel makeutusjauhe4.3g17kcal0.1g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g664kcal10.8g27.6g62.4g4.2g
Valittu annoskoko78g332kcal5.4g13.8g31.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna39g166kcal2.7g6.9g15.6g1.1g
Arvot/100g100g425kcal6.9g17.7g39.9g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655