Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 28g8.3kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Parsakaali brokkoli 23g8.1kcal1.1g0.4g0.1g0.6g
Sipuli 4.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Creme bonjour 14% valkosipuli14g23kcal1g0.3g1.9g0g
Juusto, Arla Kadett 5%9g18kcal3.1g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g117kcal11.2g4.8g5.2g2.6g
Valittu annoskoko78g59kcal5.6g2.4g2.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna39g29kcal2.8g1.2g1.3g0.7g
Arvot/100g100g75kcal7.2g3.1g3.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214697