Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green8.5g28kcal2.1g4.2g0.1g1g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 7.3g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 5.6g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1.3g1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 43g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g8.5g14kcal0.7g0.4g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g120kcal6.2g11.2g5g2.6g
Valittu annoskoko78g60kcal3.1g5.6g2.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna39g30kcal1.6g2.8g1.3g0.7g
Arvot/100g100g77kcal4g7.2g3.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215764