Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)26g11kcal0.4g2.2g0g0.4g
Ruokakerma, Pirkka 10%14g16kcal0.4g0.6g1.4g0g
Oivariini, 60 (100g)0.3g1.9kcal0g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.7g6kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 34g44kcal7g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g158kcal15.6g6g8g1g
Valittu annoskoko78g79kcal7.8g3g4g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g40kcal3.9g1.5g2g0.3g
Arvot/100g100g101kcal10g3.8g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215796