Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g34g48kcal6.5g0g2.4g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka26g18kcal1g2.8g0.2g0.8g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g17g58kcal1.4g12.2g0.4g0.8g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g251kcal18g30.2g6.4g3.2g
Valittu annoskoko78g126kcal9g15.1g3.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna39g63kcal4.5g7.6g1.6g0.8g
Arvot/100g100g161kcal11.5g19.3g4.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215988