Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g37g67kcal7g0g4.4g0g
Kananmuna kuoreton 5.1g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)16g40kcal3.2g0.1g2.8g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g9g2.1kcal0.1g0.3g0g0g
Kalkkunaleike (Snellman)7.4g6.7kcal1.3g0.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g248kcal24.4g1.4g15.6g0.2g
Valittu annoskoko78g124kcal12.2g0.7g7.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g62kcal6.1g0.4g3.9g0.1g
Arvot/100g100g159kcal15.6g0.9g10g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216398