Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha29g48kcal5.5g0g2.9g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)1g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Punaviini, 12%5.1g4.3kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 12g10kcal0.2g2.1g0g0.4g
Kesäkurpitsa12g2.1kcal0g0.3g0.1g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g12g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g166kcal11.8g6.2g9.2g1.6g
Valittu annoskoko78g83kcal5.9g3.1g4.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g41kcal3g1.6g2.3g0.4g
Arvot/100g100g106kcal7.6g4g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217267