Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 6.9g2.2kcal0g0.4g0g0.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.6g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 5.7g26kcal1.2g0g2.4g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 10g3.6kcal0.5g0.2g0g0.3g
Tomaatti 5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Spagetti 3.4g11kcal0.4g2.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 46g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g92kcal4.4g6.4g5g1.4g
Valittu annoskoko78g46kcal2.2g3.2g2.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g23kcal1.1g1.6g1.3g0.4g
Arvot/100g100g59kcal2.8g4.1g3.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218143