Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g14g63kcal1.1g9.6g2.3g0.6g
Voi (perinteinen meijerivoi)4.5g33kcal0g0g3.6g0g
Liivatelehti, gelatiini0.8g2.7kcal0.7g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl10g5.8kcal0.4g0.5g0.2g0g
Maitorahka (Pirkka)33g21kcal3.9g1.3g0.1g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g1.9g7.8kcal0g1.7g0.1g0g
Vadelma 9g3.7kcal0.1g0.4g0.1g0.3g
Mustikka metsä- 5.2g2.3kcal0g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g279kcal12.4g27.6g12.8g2.2g
Valittu annoskoko78g140kcal6.2g13.8g6.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g70kcal3.1g6.9g3.2g0.6g
Arvot/100g100g179kcal7.9g17.7g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218475