Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g62g89kcal13.6g0g3.7g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola6.9g11kcal0.6g0.3g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g6.9g24kcal1g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g249kcal30.4g0.8g13.4g0g
Valittu annoskoko78g124kcal15.2g0.4g6.7g0g
Annoskoko puolitettuna39g62kcal7.6g0.2g3.4g0g
Arvot/100g100g159kcal19.5g0.5g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218955