Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g15g26kcal3.1g0g1.5g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g38g20kcal0.5g4.4g0.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g10g15kcal0.3g0.4g1.4g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g0.2g1kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g129kcal7.8g9.8g6.4g0g
Valittu annoskoko78g65kcal3.9g4.9g3.2g0g
Annoskoko puolitettuna39g32kcal2g2.5g1.6g0g
Arvot/100g100g83kcal5g6.3g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219134