Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 24g7.1kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha18g29kcal3.4g0g1.8g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g4.4g14kcal2.3g1.2g0g0.7g
Sipuli (kuorittu)5.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss6.7g21kcal1.6g0.1g1.5g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)18g4.4kcal0.2g1g0g0.2g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g1.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g157kcal15.6g7.4g7g3g
Valittu annoskoko78g79kcal7.8g3.7g3.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna39g39kcal3.9g1.9g1.8g0.8g
Arvot/100g100g101kcal10g4.7g4.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219315