Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kidneypapu, suolaliemessä5.2g5.7kcal0.4g0.9g0g0.4g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g8.3g7.9kcal0.7g1.2g0.1g0.7g
Paistijauheliha nauta 5%21g27kcal4.3g0g1g0g
Rypsiöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 8.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g15g5.3kcal0.2g1g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 8.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.9g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Persilja 2.5g0.7kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g126kcal11.8g8.4g4.8g3.6g
Valittu annoskoko78g63kcal5.9g4.2g2.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna39g32kcal3g2.1g1.2g0.9g
Arvot/100g100g80kcal7.5g5.4g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219886