Cannelonit

Paistajauheliha ja lisää joukkoon sipulikkutiot, vihannekset, kasvisliemikuutio sekä 3dl vettä.

Lisää lopuksi juustoa 1dl (50g).

Täytä cannelonit ja laita ne vuokaan.

Kaada päälle tomaattimurska sekä kipparikerma.

Laita päälle loput juustoraasteesta.

Paista 225-asteessa n. 25min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Tiituvaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike, ruskea kastike, naudanliha 17 %, ei rasvaa 25g34kcal2.7g0.5g2.3g0.1g
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)11g40kcal1.5g7.9g0.2g0.3g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g9g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 9g9kcal0.3g1.6g0.1g0.3g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g11g13kcal0.3g0.5g1.1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)5.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss6.8g21kcal1.6g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g241kcal13.2g22.8g10.6g1.6g
Valittu annoskoko78g121kcal6.6g11.4g5.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g60kcal3.3g5.7g2.7g0.4g
Arvot/100g100g154kcal8.4g14.6g6.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220932