Mokkapalat

Huom!

Ohjeen 10 g suolaa jaetaan puoliksi
taikinaan ja kuorrutteeseen.

Eli 5g
taikinaan ja 5g kuorrutukseen!

Samoin kaakaojauheen kanssa;

12g eli 2 rkl taikinaan ja 2rkl kuorru-
tukseen!

Vaniljasokeri jakautuu niin että
2 tl taikinaan ja 4tl kuorrutukseen.

1. Sulata 200g voita jäähtymään
taikinaan lisäämistä varten.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

3. Sekoita kuivat ainekset; vehnäjauho,
leivinjauhe, vaniljasokeri ja kaakao-
jauhe ja 5g suolaa keskenään.

4. Kaada vähän kerrallaan ja vuoron
perään maito, kuivat ainekset ja
200g sulatettu jäähtynyt voi
sekaan, sekoittaen hyvin.

5. Kaada taikina leivinpaperilla päälys-
tetylle pellille ja levitä tasaiseksi.

6. Paista uunissa 200 astetta 20 min.

Kuorrutuksen teko on helppoa!

Sulata 100 g voita ja sekoita muut ainekset; 5g suolaa, 2 rkl kaakaota,
1pkt eli 500g tomusokeria ja 150g/
1,5 dl/10 rkl tummaa kahvia

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Hojala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.6g9kcal0.8g0g0.7g0g
Sokeri 10g41kcal0g10.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g44kcal1.3g9.1g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1g3.5kcal0.2g0.1g0.2g0.3g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 8g2.1kcal0.3g0.2g0g0g
Valio voi8g57kcal0.1g0.1g6.4g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Voi (Valio), annos 100g4g29kcal0g0g3.2g0g
Kahvijuoma, keskiarvo 6g0.2kcal0g0g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g20g80kcal0g19.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g543kcal5.4g81.4g21.4g1.6g
Valittu annoskoko78g271kcal2.7g40.7g10.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g136kcal1.4g20.4g5.4g0.4g
Arvot/100g100g347kcal3.5g52g13.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221416