Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi1.6g3.4kcal0.1g0.6g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 43g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 22g16kcal0.4g3.3g0g0.2g
Hirvenjauheliha oma saalis11g12kcal2.4g0g0.3g0g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g83kcal5.8g7.8g2.8g1.2g
Valittu annoskoko78g41kcal2.9g3.9g1.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g21kcal1.5g2g0.7g0.3g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221467