Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali32g6.8kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 25g56kcal4.7g0g4.2g0g
Vesi5.7g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.4g0.9kcal0.1g0g0g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g3.8g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g7.5g26kcal0.2g0.2g2.7g0g
Kananmuna kuoreton 4.1g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g191kcal12g2.8g14.8g1.4g
Valittu annoskoko78g96kcal6g1.4g7.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g48kcal3g0.7g3.7g0.4g
Arvot/100g100g122kcal7.7g1.8g9.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221513