Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 13g16kcal2.8g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 17g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0.4g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g61kcal6.2g5.4g1.2g0.6g
Valittu annoskoko78g30kcal3.1g2.7g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g15kcal1.6g1.4g0.3g0.2g
Arvot/100g100g39kcal4g3.5g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824