Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g5.6g20kcal1.6g0.1g1.5g0g
Pirkka salsadippi medium10g5.9kcal0.1g1.3g0g0.2g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g11g14kcal0.3g0.6g1.1g0g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)17g4.2kcal0.2g0.7g0.1g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi11g2.9kcal0.1g0.5g0g0g
Oliiviöljy 0.7g6kcal0g0g0.7g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g22g17kcal3.8g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g138kcal12.2g6.4g7.2g0.4g
Valittu annoskoko78g69kcal6.1g3.2g3.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g35kcal3.1g1.6g1.8g0.1g
Arvot/100g100g88kcal7.8g4.1g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222155