Lihamureke (täytetty)

Jauheliha, kananmunat & kerma sekaisin.

Levitä puolet vuokaan, päälle paprika, koskenlaskija sekä feta.

Loppu jauhelihasekoitus kanneksi ja uuniin 200 asteeseen, n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.3g0g1g0g
Jauheliha, sika-nauta 37g81kcal6.4g0g6.2g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto11g32kcal2.2g0g2.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2.7g4.4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Paprika vihreä 8.2g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g9g15kcal1.6g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g296kcal23.4g0.6g22g0.4g
Valittu annoskoko78g148kcal11.7g0.3g11g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g74kcal5.9g0.2g5.5g0.1g
Arvot/100g100g190kcal15g0.4g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224236