Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Kesäkurpitsa24g4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g41g8.3kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Aurajuusto12g39kcal2.3g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g139kcal5.2g4.2g11g1.6g
Valittu annoskoko78g70kcal2.6g2.1g5.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g35kcal1.3g1.1g2.8g0.4g
Arvot/100g100g89kcal3.3g2.7g7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224569