Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha10g15kcal1.9g0g0.8g0g
Lanttu 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Palsternakka 6g3.8kcal0g0.7g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.7kcal0.1g0.8g0g0.3g
Tomaattimurska, 1 prk8g2.2kcal0g0.4g0g0.1g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 2.4g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy 1g8.9kcal0g0g1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Naudanliha2.5g3.8kcal0.5g0g0.2g0g
Lanttu 2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 1.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska, 1 prk2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.2kcal0g0g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g120kcal6.2g9.8g5.2g2.8g
Valittu annoskoko78g60kcal3.1g4.9g2.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna39g30kcal1.6g2.5g1.3g0.7g
Arvot/100g100g77kcal4g6.3g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224794