Purjo-peruna-linssi -keitto

Sulata rasva kattilassa.

Ruskista viipaloitu purjo.

Lisää vesi, kasvisliemi ja kuutioidut perunat.

Keitä perunat melkein kypsiksi.

Lisää huuhdellut linssit ja keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g2g0g0.1g
Linssi-punainen (raaka)7.8g24kcal2g3.9g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 49g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 6.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g1.3g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g78kcal5g12.8g0.6g1.8g
Valittu annoskoko78g39kcal2.5g6.4g0.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g20kcal1.3g3.2g0.2g0.5g
Arvot/100g100g50kcal3.2g8.2g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226741