Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka14g19kcal3g0.3g0.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.8g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Rice Dream, riisimaito20g10kcal0g1.9g0.2g0g
Täysjyväriisi. Risella.7.5g26kcal0.5g5.3g0.2g0.4g
Parsakaali, tuore, 257g8.3g2.5kcal0.4g0.2g0g0.1g
Punajuuri keitetty, annos 100g8.3g3.5kcal0g0.8g0g0.2g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g6.8g8.4kcal0.2g1.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g165kcal9.6g21g4.4g1.6g
Valittu annoskoko78g83kcal4.8g10.5g2.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g41kcal2.4g5.3g1.1g0.4g
Arvot/100g100g106kcal6.2g13.5g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227557