Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 28g90kcal7.5g0g6.7g0g
Maissi jyvät 32g46kcal0.9g8.2g0.8g1.2g
Kesäkurpitsa12g2kcal0g0.3g0.1g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g6g17kcal1.1g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g310kcal19g17g17.8g2.6g
Valittu annoskoko78g155kcal9.5g8.5g8.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna39g77kcal4.8g4.3g4.5g0.7g
Arvot/100g100g198kcal12.2g10.9g11.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729