Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 46g35kcal0.9g7.1g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)5.7g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Palvikinkku HK 3%4.6g4.6kcal0.8g0g0.1g0g
Paprika punainen 5.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Atria kevyt Perhenakki14g22kcal1.3g1g1.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g171kcal6.4g17.4g7.6g1.8g
Valittu annoskoko78g86kcal3.2g8.7g3.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g43kcal1.6g4.4g1.9g0.5g
Arvot/100g100g110kcal4.1g11.1g4.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228055