Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g29g32kcal6g0g0.7g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g4g3kcal0.2g0.5g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.6g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5.1kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Herkkusieni 12g1.8kcal0.2g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g88kcal13.2g2g2.6g0.6g
Valittu annoskoko78g44kcal6.6g1g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g22kcal3.3g0.5g0.7g0.2g
Arvot/100g100g56kcal8.4g1.3g1.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229006