Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 56g80kcal8.9g0g5g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g11g12kcal0.3g0.3g1.1g0g
Tilli, tuore 2.7g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Aurajuusto6.7g23kcal1.3g0g1.9g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl1.4g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g237kcal21.4g1g16.2g0.2g
Valittu annoskoko78g119kcal10.7g0.5g8.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g59kcal5.4g0.3g4.1g0.1g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.6g10.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229022