Kaalipiirakka

Valmista taikina voista, juustoraasteesta, rahkasta ja mantelijauhoista.

Hauduta kaalisuikaleet ja sipulit kattilassa pehmeiksi noin tunti.

Lisää kinkku, hunaja, mausteet, keitetyt kananmunat ja raa´at kananmunat.

Levitä täyte pohjan päälle uunipellille, paista 175 C noin 45 minuuttia.

Mukautettu ohje eestiläisestä kaalipiirakan ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g3g22kcal0g0g2.4g0g
Oltermanni, perinteinen3g11kcal0.8g0g0.9g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g14g82kcal2.9g0.9g7.3g0g
Rahka, valio3g2kcal0.3g0.1g0g0g
Keräkaali, 100g30g7.2kcal0.4g1g0.1g0.6g
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Hunaja 1.2g4kcal0g1g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.2g0kcal0g0g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 3.3g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 3.3g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Joulukinkku, rasva poistettu11g18kcal3.1g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g315kcal16.8g6.8g23.8g1.6g
Valittu annoskoko78g158kcal8.4g3.4g11.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g79kcal4.2g1.7g6g0.4g
Arvot/100g100g202kcal10.8g4.4g15.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=230436