Burgundinpata

Ruskista liha, lisää vihannekset ja vesi, annakiehahtaa, lisää punaviini ja mausteet sekä liemikuutiot, anna kiehahtaa, lisää loput tarvikkeet ja hauduta kunnes liha on mureaa ja liemi on vetäytynyt kasaan sopivasti.

Lisää mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 28g32kcal6.1g0g0.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.7g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli 4.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.7g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 9g6.6kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Sieni tatti, hapero 3.4g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Palsternakka 2.8g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Kinkku, vähärasvainen kevyesti savustettu (Linessa), annos 13g5g6.9kcal1.3g0g0.1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)11g3.9kcal0.1g0.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g122kcal16g4.6g2.2g1.2g
Valittu annoskoko78g61kcal8g2.3g1.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g30kcal4g1.2g0.6g0.3g
Arvot/100g100g78kcal10.2g2.9g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232263