Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g33g153kcal2g14.9g9.6g0.3g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)20g9kcal0.1g2.1g0g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g17g28kcal1.2g2.7g1.4g0.2g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 5g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g422kcal7.8g46.4g23g1g
Valittu annoskoko78g211kcal3.9g23.2g11.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g106kcal2g11.6g5.8g0.3g
Arvot/100g100g270kcal5g29.7g14.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509