Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g29g10kcal0.3g1.9g0.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 22g69kcal5.8g0g5.2g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g12g40kcal2.1g6.8g0.4g0.7g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g12g19kcal0.1g0.7g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g279kcal16.8g19.2g14.8g1.6g
Valittu annoskoko78g140kcal8.4g9.6g7.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g70kcal4.2g4.8g3.7g0.4g
Arvot/100g100g179kcal10.8g12.3g9.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232720