Papu-jauhelihamössö

Kuullota sipulit rypsiöljyssä.

Heitä sekaan jauheliha ja ruskista.

Lisää pavut liemineen, jatka paistamista.

Lisää mausteet ja vesi.

Kypsennä ilman kantta 5min.

Heitä joukkoon fetajuustot, anna kypsyä kakkosella hetken aikaa.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1134 grammaa

Patman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha28g46kcal5.2g0g2.8g0g
Kidneypavut chilikastikeessa 410g (Rainbow)27g32kcal2.4g5.1g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Feta, Arla Apetina 10 %12g22kcal2.7g0.1g1.2g0g
Rypsiöljy 0.9g8.2kcal0g0g0.9g0g
Vesi6.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g219kcal20.6g10.8g10.4g0.2g
Valittu annoskoko78g110kcal10.3g5.4g5.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g55kcal5.2g2.7g2.6g0.1g
Arvot/100g100g140kcal13.2g6.9g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233044