Soijarouhelasagne

Täyte:
Kuumenna 0,5 dl rypsiöljyä pannussa ja sekoita siihen soijarouhe.

Lisää vesi vähin erin ja mausta soijakastikkeella.

Rouhe on valmis, kun vesi on imeytynyt.

Hienonna sipuli ja kasvikset (esim.

porkkana, paprika; muutkin käyvät) ja paista niitä paistinpannulla.

Sekoita kasvisten joukkoon tomaattipyree ja -murska sekä haluamasi mausteet.

Lisää sekaan soijarouhe.

Kastike:
Kuumenna 1 dl rypsiöljyä ja lisää jauhot.

Sekoita tasaiseksi ja anna lämmetä.

Lisää maito sekoittaen, ja lopulta juusto.

Sekoita kunnes seos on tasainen.

Kokoaminen:
Lado täytettä ja lasagnelevyjä vuorotellen uunivuokaan.

Kaada päälle kastike.

Valmistus:
Kypsennä lasagne 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g5.8g19kcal2.9g1.7g0g0.3g
Rypsiöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Soijakastike 1g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 4.9g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g14g5.1kcal0.1g0.9g0.1g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.8kcal0.1g1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen17g5.7kcal0.6g0.8g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%5.8g13kcal1.7g0.1g0.7g0g
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Lasagnelevy Rainbow13g49kcal1.9g9.5g0.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g273kcal15g29.8g10.2g1.8g
Valittu annoskoko78g136kcal7.5g14.9g5.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g68kcal3.8g7.5g2.6g0.5g
Arvot/100g100g175kcal9.6g19.1g6.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233291