Thai chicken (slow cooker)

Ohje on slow-cookerille, mutta lyhyemmällä kypsennysajalla voi soveltaa uuniin/liedellekin.

Sekoita kasarissa kookosmaito, maapähkinävoi, currytahna ja raastettu inkivääri.

Kiehauta ja siirrä pataan.

Viipaloi sipuli ja pilko paprika parisenttisiksi kuutioiksi.

Pieni broilerinfilee suupalakokoon.

Paista kuumiksi (ei kypsiksi) pienissä erissä ja lisää pataan.

Kypsennä low-asennossa 5 h (high: 3 h).

Lisää kypsään pataan herneet ja anna lämmetä 3 minuuttia.

Tarjoile limeviipaleiden kera.

Ohje sovellettu Woman's Day -lehden ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kookosmaito, light, kevyt, Santa Maria, 1 prk11g5.3kcal0.1g0.1g0.6g0g
Maapähkinävoi 1 tl3.1g20kcal0.8g0.4g1.8g0g
Punainen curry tahna red curry paste (Santa maria), annos 15g0.9g1kcal0g0.2g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton22g23kcal4.9g0g0.4g0g
Paprika punainen 22g6.3kcal0.2g1g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Herne 12g8.5kcal0.6g1.2g0g0.4g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g3.1g0.9kcal0g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g150kcal13.2g7g7.6g2g
Valittu annoskoko78g75kcal6.6g3.5g3.8g1g
Annoskoko puolitettuna39g38kcal3.3g1.8g1.9g0.5g
Arvot/100g100g96kcal8.5g4.5g4.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233569