Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)8g15kcal1g1.9g0.4g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g27g40kcal4.2g1.1g2.1g0g
Purjosipuli 27g6.1kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Kalaliemi Maggie, annos 5g0.7g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Ruohosipuli, tuore6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Soijakastike 8g4.8kcal0.4g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g143kcal12.8g10.4g5.4g1.4g
Valittu annoskoko78g71kcal6.4g5.2g2.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g36kcal3.2g2.6g1.4g0.4g
Arvot/100g100g91kcal8.2g6.6g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234676