Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 32g10kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g3.8g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.9g11kcal0.7g0g0.9g0g
Katkarapu 5.4g3.7kcal0.8g0g0.1g0g
Vesi32g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g58kcal3.6g4.8g2.4g1.6g
Valittu annoskoko78g29kcal1.8g2.4g1.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g14kcal0.9g1.2g0.6g0.4g
Arvot/100g100g37kcal2.3g3.1g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234834