Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 25g16kcal0.8g1.2g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.6kcal0g0g0.1g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g3.8g15kcal1.1g0.1g1.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 2.8g4kcal0.3g0g0.3g0g
Makaroni (myllynparas raaka)25g89kcal3.2g17.7g0.5g0.8g
Paistijauheliha 10%18g30kcal3.5g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g316kcal17.8g38.2g10.2g1.6g
Valittu annoskoko78g158kcal8.9g19.1g5.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g79kcal4.5g9.6g2.6g0.4g
Arvot/100g100g203kcal11.4g24.5g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235103