Maukas kanakeitto (karppaus)

Paista kana pannulla öljyssä.

Lisää kattilaan vettä ja suolaa, sekä soija.

Lisää valkosipuli kanan sekaan, sekä curry tahna.

Ja mausta oman maun mukaan.

Lisää kanaseos kattilaan, lisää wokit kattilaan sekä sinappi, koskenlaskija sekä kerma.

Lisää lopuksi kuutioidut persikat ja silputtu ruohosipuli.

Tarjoile kuumana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Wokkivihannekset Classic (Findus), annos 250g25g7.5kcal0.4g1.1g0.1g0.6g
Atria broilerin fileesuikale naturell30g33kcal6.9g0g0.6g0g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl10g34kcal0.2g0.3g3.5g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Ruohosipuli 2g0.4kcal0g0g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 4.5g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Pirkka aasia vihreä currytahna (15g)0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Soijakastike 1.5g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.5g7kcal0.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g198kcal16.4g4g12.4g1.4g
Valittu annoskoko78g99kcal8.2g2g6.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g50kcal4.1g1g3.1g0.4g
Arvot/100g100g127kcal10.5g2.6g7.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235211