KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 12g3.1kcal0.2g0.4g0g0.2g
Paprika, punainen4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g19g5.2kcal0.2g0.9g0g0.3g
Retiisi 6.1g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g6.1g16kcal1.7g0g1g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 15g29kcal0.4g0.1g2.8g1g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g8.1g8.1kcal1.5g0g0.2g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g8.1g16kcal1.4g0.2g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g159kcal11g3.8g10.2g3.4g
Valittu annoskoko78g80kcal5.5g1.9g5.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna39g40kcal2.8g1g2.6g0.9g
Arvot/100g100g102kcal7g2.4g6.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235950