Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g19g97kcal5.7g2.8g7.8g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g4.7g8.4kcal0g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g6.2g22kcal0.9g3.4g0.4g0.7g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala10g32kcal1.5g5.9g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g320kcal16.2g25.6g17g7g
Valittu annoskoko78g160kcal8.1g12.8g8.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna39g80kcal4.1g6.4g4.3g1.8g
Arvot/100g100g205kcal10.4g16.4g10.9g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236722