Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)14g86kcal0g0g9.6g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Maissitärkkelys 3.1g11kcal0g2.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.5g17.5g0.3g0.9g
Soijamaito (alpro soja)5.5g2.7kcal0.2g0.2g0.1g0g
Mansikkahillo 6.3g14kcal0g3.4g0g0.1g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)2.2g14kcal0g0g1.5g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu2.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g10g40kcal0g9.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g589kcal5.4g87.2g23g2g
Valittu annoskoko78g294kcal2.7g43.6g11.5g1g
Annoskoko puolitettuna39g147kcal1.4g21.8g5.8g0.5g
Arvot/100g100g377kcal3.5g55.8g14.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237423