Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)7.4g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Luumutomaatti pirkka, 83g49g10kcal0.3g1.9g0.1g2.9g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g20g66kcal2.5g13.2g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g182kcal6g31.2g3.8g8.4g
Valittu annoskoko78g91kcal3g15.6g1.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna39g45kcal1.5g7.8g1g2.1g
Arvot/100g100g116kcal3.8g19.9g2.4g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237828