Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 35g16kcal0.2g3g0.1g0.7g
Raparperi 25g8.5kcal0.2g1.4g0g0.4g
Sokeri 4.3g17kcal0g4.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kaurahiutale 4g15kcal0.6g2.3g0.3g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 3.3g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Sokeri 1.8g7.3kcal0g1.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)3.8g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g210kcal2.6g31.4g6.8g3.4g
Valittu annoskoko78g105kcal1.3g15.7g3.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna39g53kcal0.7g7.9g1.7g0.9g
Arvot/100g100g134kcal1.7g20.1g4.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238191