Itämainen kasviskeitto

Paloittele ainekset suurehkoiksi lohkoiksi.

Kuullota sipuli, valkosipuli, paprikat, purjo, chili ja inkivääri- ja vihreä currytahna pienessä määrässä öljyä.

Lisää vesi, perunat, huuhdellut linssit ja mustapavut sekä kasvisliemikuutio.

Anna porista miedolla lämmöllä n.30 minuuttia.

Lisää parsakaali ja anna porista vielä 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tupuna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi34g0kcal0g0g0g0g
Linssi, vihreä, go green3g10kcal0.9g1.7g0g0.9g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g8.1g7.7kcal0.6g1.1g0.1g0.6g
Paprika punainen 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika vihreä 4.4g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 3.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 6.1g4.6kcal0.1g0.9g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 10g3.5kcal0.5g0.2g0g0.3g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.4g3.6kcal0g0g0.4g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Vihreä currytahna0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g72kcal4.4g9.4g1.2g4.6g
Valittu annoskoko78g36kcal2.2g4.7g0.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna39g18kcal1.1g2.4g0.3g1.2g
Arvot/100g100g46kcal2.8g6g0.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238797