Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]15g18kcal1.8g0.3g1.1g0g
Pesto (Pirkka)2g12kcal0.1g0.1g1.2g0.1g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g24g55kcal1.9g10.4g0.6g2.9g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 10g28kcal0.2g0.3g2.8g0g
Mozzarella, Euroshopper10g25kcal1.9g0.2g1.9g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen16g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g284kcal12g23.8g15.2g6.4g
Valittu annoskoko78g142kcal6g11.9g7.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna39g71kcal3g6g3.8g1.6g
Arvot/100g100g182kcal7.7g15.3g9.7g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239983