Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%25g53kcal4.5g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Salaatti, jäävuori tuore16g1.6kcal0.2g0.1g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen7.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Kurkku 9g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Feta Patros 200 g6.2g15kcal1g0g1.2g0g
Paprika, punainen4.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kermaviili Ingman 10%6.2g7.5kcal0.2g0.3g0.6g0g
Rypsiöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g166kcal12g2.2g10g1.2g
Valittu annoskoko78g83kcal6g1.1g5g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g41kcal3g0.6g2.5g0.3g
Arvot/100g100g106kcal7.7g1.4g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=240271